De Duiven

Voor ons zijn de Daagse Fondvluchten Bourges, Chateauroux, La Souteraine en Ruffec  de vluchten waarop hij wil uitblinken. Daarvoor heeft hij duiven aangeschaft van Henk Melis (de 666 lijn en de Dario), Verreckt-Arien, rechtstreeks en  via Bram Kooij de Bananenkoning en Dick de Jong (Balen, Belgie), First Price Pigeons uit de Mof en Super 01 . Bij Dick hebben we in 2012 ook de Marcel Aalbrechtduiven aangeschaft.

Ook heeft hij  duiven van  de Comb. Van Panhuis (Heremans, Scharlaekens) , Comb. Wittendorp (Koopman en Rik Cools)  Jan Heremans, Willem de Bruijn en Eijerkamp via hans Stappershoef . Bij Berrie van de Brand hebben we uit de beste lijnen meegenomen. Hans Hak .. Anton Ruitenberg via Appie Dunnink en Comb Spies .

Voor de Vitesse en de Midfond hebben we  natuurlijk ook duiven in huis namelijk van Evert Diepenveen uit de Super o1, Inteeltduiven op de Super 01 en natuurlijk ook uit de broer  van de Super 01 (de 083). Comb. Kroeze, Berrie van de Brand, Jo Manders (Deurne),  Tonnie Boogers (de zoon van) met z’n Klakduiven. Heremans-Ceusters , Embrecht-theunis . B.Martens en Zoon , A.Houmes en Zoon .

Met Arno en Jan van de  Comb. Van de Voort  en Ruud Deen werd en wordt veel samen gekweekt. Van al deze aangeschafte duiven worden de jongen aangeboden.

Voor de Marathon ..hebben wij de volgende  duiven .De laatste jaren voor {Max} zijn pensioen heeft hij Marathon duiven aangeschaft om “straks” met zijn pensioen te gaan vlammen op zijn vluchten. Om zijn doel te bereiken had hij duiven aangeschaft o.a. bij de Gebr. Frenken (Weert), Jan Polder (Middelharnis), Rogier Wijnands (Maastricht), Lambert van Bogaert (Maastricht), Thei Wolfs (Echt), Wim Bax (Budel) en Jaap van der Velden (Zuid-Beijerland).  Deze duiven/lijnen zijn bij ons in het kweekcentrum opgenomen.

Verder hebben wij van de volgende liefhebbers en of rassen zitten .

Jan Bullens , Saarloos en zn , oa via Comb  Habraken/Verbaandert, Verweij-de Haan , Jan Grootoonk , G.Hamstra en Zoon , Ko v Dommelen ,H.Hoeks ,De Backer Koen, Cees Nijdeken , Theo Tolhuizen ,

Ook van deze duiven worden de jongen aangeboden.